18 Nisan 2013 Perşembe

Outback Lodge – Avustralya mutfağı, Zürih

Zürih’te en sık uğradığımız restoranlardan biri Outback Lodge. Winterthur’da da bir şubesi bulunuyor. Beş sene öncesine kadar yemek ve servisi daha iyi bir restorandı. Ne kadar doğru bilmiyorum ama el değiştirdiğini duydum. Bazen bizi servisinin yavaşlığıyla ve yemek kalitesiyle hayal kırıklığına uğratsa da hala severek gittiğimiz bir yer.


Acılı tavuk kanatları, baharatlı patates, Foster



Burada denediğim yemekler arasında acılı tavuk kanatları (Aussie chicken) ve baharatlı patatesi (downunder fries) dışında şiddetle tavsiye edebileceğim bir yemek olmadı. Arada başka yemeklere şans versem de, genelde tavuk kanadı ve baharatlı patates ısmarlıyorum. Hamburgerleri sevdiğim gibi kalın köfteli. Ama çok da başarılı olduğu söylenemez. Bir de çok da lezzetli olmayan ızgara emu bonfile (bir çeşit devekuşu) denedim. Bunlar dışında restoranın spesyalleri arasında ızgara kanguru antrikot ve kızarmış timsah eti sayılabilir. Menüsünde dünya mutfağından mezelere de yer vermiş. Muhammara, humus ve samosa bu mezelerden birkaçı. Pazartesi akşamları 32.50 Frank karşılığında sınırsız tavuk kanadı seçeneği var.


Photos of Restaurant Outback Lodge, Winterthur
Izgara Kanguru, Devekuşu, Tavuk

This photo of Restaurant Outback Lodge is courtesy of TripAdvisor

Dekoru ilginç ve eğlenceli bir mekan. Özellikle kalabalık gruplar için restoranın geri kalanından biraz ayrı uzun masalı bölümleri var. Acılı tavuk kanatları, baharatlı patatesi, soğuk Foster birası eşliğinde arkadaşlarınızla güzel vakit geçireceğiniz bir restoran.

Outback Lodge, Zürih
Adres: Stadelhoferstrasse 18, 8001 Zürich

Telefon: +41 (0) 44 252 15 75


Fiyatlar:Başlangıçlar: 8-20 Fr.
Ana Yemekler: 20-40 Fr.

Açılış saatleri:Pazartesi-Perşembe 10.00 - 01.00
Cuma 10.00 - 02.00
Cumartesi 11.00 –02.00
Pazar 11.00 –24.00



Photos of Restaurant Outback Lodge, Zurich

This photo of Restaurant Outback Lodge is courtesy of TripAdvisor

Photos of Restaurant Outback Lodge, Zurich

This photo of Restaurant Outback Lodge is courtesy of TripAdvisor


2 yorum:

  1. özgür hanimcigim cok güzel anlatiyorsunuz, sahifenizi pek begenerek izliyoruz. Yalniz hic tarif vermiyorsunuz ayip olmuyor mu sizce de?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Tarif yok, çünkü yapmaktan çok yemesini seviyorum. Ama sizi kırmayıp haddim olmayarak birkaç tarif vermeye çalışacağım. İzlemeye devam :)

      Sil