2 Mayıs 2013 Perşembe

Zürih'te İtalyan mutfağı eşliğinde bahçe keyfi

Frascati

Zürih Gölü kıyısında Bellevue'ye 5 dakika yürüme mesafesindeki bir İtalyan restoranı. Pizza, makarna, risotto ve et yemek seçenekleri bulunuyor. Manda mozzarella peynirli pizzalarını ve ızgara bonfilesini denemenizi tavsiye ederim.


Frascati

Frascati'den Zürih Gölü

Pizza Gamberoni ve Pizza Funghi

Pizza Diavolo ve Pizza Napoli



Molino

Molino'nun Limmatquai'deki şubesi Bellevue'ye 5 dakika yürüme mesafesinde. Limmat Nehri`ne bakan masalarında oturabilir, incecik İtalyan pizzaları ve taze makarnalarının keyfini çıkarabilirsiniz. Molino, Frascati ile aynı restoran zincirine dahil. Menüsü de Frascati ile hemen hemen aynı.

Molino (Limmatquai)


Pulcino

Niederdorf sokağı üzerinde yer alan restoranın bahçesi arka tarafındaki avluda yer alıyor. Avluyu Spagetti Factory ile başka birkaç restoran ve barla paylaşıyor. Avlunun bir tarafı Niederdorf'a diğer tarafı Limmat Nehri`ne açılıyor. Pulcino'da İtalyan usulü et ve balık yemeklerini deneyebilirsiniz. Safranlı risotto eşliğinde taze adaçaylı dana pirzola, biberiyeli ve sarımsaklı bonfile, karışık balık ve deniz ürünlü ızgara tabağı menüsündeki yemeklerden birkaçı.

Pulcino (Niederdorf)


Santa Lucia

Santa Lucia Zürih'te birçok şubesi olan bir restoran zinciri. Niederdorf'taki şubesinin arka tarafındaki avluda bahçesi bulunuyor. Jumbo karidesli, ıspanaklı ve sarımsaklı pizzası (Pizza ai spinaci e gamberoni) favorimdir. Ayrıca dana etli ve soğanlı "Pizza del padrone", ançüezli "Pizza Napoli", İtalyan jambonlu (prosciutto di Parma) "Pizza Michelangelo" ve "Pizza alla parmigiana"yı tavsiye ediyorum.

Santa Lucia (Niederdorf)

Pizza ai spinaci e gamberoni

Pizza del Padrone



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder